Anti-Aging

Februarie 2016

De Dr. Urszula Hura, Deținătoare al Centrului Medical Hura

BIOPTRON: PENTRU STIMULAREA OPTIMPĂ A COLAGENULUI ȘI ELASTINEI

Dr. Hura la lucru cu BIOPTRON 2 în clinica sa medicală.

De 18 ani folosesc lumina polarizată BIOPTRON, ca una dintre principalele metode în practica mea medicală, de sprijinire a tratamentelor de înfrumusețare și a celor de medicină estetică. Grație tratamentelor regulate cu lumină, putem observa în scurt timp rezultatele în ce privește absorbția atât a preparatelor cosmetice cât și a celor de medicină estetică, fapt ce îmbunătățește nutriția pielii iar, datorită stimulării excelente a fibrelor de colagen și elastină, se reduc atât liniile fine cât și ridurile profunde.

Noi folosim cu succes terapia cu lumină Bioptron în tratamentele pentru alopecia areată sau pentru a îmbunătăți starea părului slab. Noi am folosit o metodă mixtă - terapia de lumină și aparatul de masaj pentru cap, uneori împreună cu un tonic pentru rădăcina firului de păr. Utilizând astfel de metode, se observă o îmbunătățire rapidă a stării părului, se reduce pierderea acestuia iar strălucirea se întoarce.

Birourile noastre sunt renumite pentru rezultate excelente în revitalizarea pielii - datorită unei combinații de rutină a metodelor clasice, care sunt utilizate în medicina estetică, cu terapia cu lumină BIOPTRON. Practic, toate tratamentele din medicina estetică sunt finisate cu terapia cu lumină polarizată. Datorită acestui fapt, suntem siguri că preparatele sunt absorbite excelent și, în plus, reducem riscul de infecție..

Tratamentul de radiații ne dă certitudinea de a obține rezultate mai bune ale terapiei atât în mezoterapia cu biomimetice, tratamentele cu plasmă PRP, înlăturarea discolorației, modelarea conturului facial, injectarea de botox sau injecțiile cu acid hialuronic. Efectele spectaculoase ale utilizării luminii polarizate sunt vizibile în vindecarea țesutului după intervențiile chirurgicale estetice. Acest lucru este foarte valoros în toate tratamentele, nu numai ca un "catalizator" obișnuit pentru a accelera procesul de vindecare al țesutului, dar, de asemenea, ca o metodă rapidă de a reduce umflăturile. Este absolut crucial ca permeabilitatea să se întoarcă după rinoplastie. Aș recomanda metoda inovatoare, fiziologică și lipsită de efecte secundare, a BIOPTRON, pentru practica medicală zilnică.