Anti-Aging

EXPERIMENTAȚI REDUCEREA SEMNIFICATIVĂ A RIDURILOR ȘI A LINIILOR FINE PRIN TERAPIA ANTI-ÎMBĂTRÂNIRE CU LUMINA BIOPTRON


Milioane de oameni din întreaga lume apelează la BIOPTRON pentru o procedură cosmetică non-invazivă, de terapie cu lumină, pentru a se bucura un aspect întinerit. BIOPTRON este un aparat medical produs în Elveția ce a fost votat ca fiind aparatul numărul unu la Congresul European de Estetică și Medicină Anti-Aging, de la Paris.

Mai mulți experți medicali internaționali au prezentat efectele terapiei cu lumină BIOPTRON la conferințele anti-aging din Londra, Paris, Monte-Carlo, Varșovia și București. Aceștia au discutat despre lumina polarizată, penetrantă, a aparatului BIOPTRON și despre efectele, demonstrate clinic, ale terapiei cu lumină BIOPTRON, de reducere a liniilor fine, ridurilor și pierderii elasticității, conferind astfel un aspect întinerit și un ten mai sănătos.

Cercetările clinice au demonstrat că BIOPTRON are un efect stimulator pozitiv asupra anumitor celule aflate la nivelul pielii, cunoscute sub numele de fibroblaști. Acestea produc colagen și elastină. Doar 10 minute pe zi din acastă terapie sigură și non-invazivă vor rezulta în reducerea ridurilor, fără efecte secundare.ELIMINAȚI ANI DE PE TENUL DUMNEAVOASTRĂ ÎNTR-O MANIERĂ NATURALĂ - FĂRĂ CHIRURGIE


Până acum, beneficiile aparatului BIOPTRON puteau fi obținute printr-o serie de tratamente la salon sau la clinici. Acum însă, puteți reda, vizibil, din confortul propriei case, următoarele efecte: creșterea luminozității naturale a întregii fețe, reducerea discolorației, îmbunățirea texturii pielii, netezirea ridurilor profunde și greu de tratat. Utilizați BIOPTRON doar 10 minute în fiecare zi și veți observa rezultate fără precedent. Razele de lumină ale acestui aparat medical determină o reconstruire continuă a colagenului la nivelul tenului. Tehnologia de ultimă generație a BIOPTRON poate fi utilizată împreună cu tratamentele cosmetice (creme) pentru a îmbunătăți microcirculația și a obține un aspect mai ferm și mai strălucitor în doar două săptămâni.

Beauty

BIOPTRON: SOLUȚIA SUPREMĂ PENTRU COMBATEREA ÎMBĂTRÂNIRII

PROFESIONIȘTII ALEG ȘI EI PUTERNICA TERAPIE ANTI-ÎMBĂTRÂNIRE PE BAZĂ DE LUMINĂ A BIOPTRON


Profesioniștii din toată lumea aleg BIOPTRON Pro 1 și 2 BIOPTRON 2 pentru a le utiliza în clinicile de înfrumusețare și anti-îmbătrânire. Dr. Christian Deperdu, dermatolog și specialist în tratamentele anti-îmbătrânire în Beausoleil, Franța; Dr. Bogdan Dimitrie Niculae, Președintele Asociației Române Anti-Aging și Dermatolog Șef al clinicilor Lasermed; Dr. Jasmina Lalosevic din Belgrad, Serbia, fondatorul clinicilor Anti-Aging AestheticMed și Dr. Urszula Hura, deținătoarea Hura Medical Centre din Polonia, au confirmat cu toții eficiența și ușurința utilizării terapiei cu lumină BIOPTRON împreună cu variate și populare proceduri anti-îmbătrânire. Printre acestea enumerăm utilizarea revoluționarului aparat medical pentru terapia pe bază de lumină după mezoterapie, tratamentele de filling cu acid hialuronic, lifting PRP, lifting facial cu mezoniți, după procedurile de peeling și laser și chiar în calitate de terapie complementară în tratamentele pentru păr și post transplant de păr. Vă rugăm să citiți, mai jos, o selecție de opinii profesionale ale unor experți anti-aging independenți.