Anti-Aging

Septembrie 2015

Dermatolog și Specialist în tratamente Anti-Aging, Franța

CONEXIUNEA FRANCEZĂ: CONFERIȚI PIELII O VIAȚĂ NOUĂ CU BIOPTRON

Dr. Christian Deperdu face o demonstrație cu BIOPTRON 2 la recentul Congres Mondial de Medicină Anti-Aging, din Monaco.
Mi s-a făcut cunoștință cu aparatele medicale BIOPTRON acum doi ani, prin numeroare publicații în domeniul arsurilor, ulcerelor și traumatologiei. Din moment ce aceste domenii sunt departe de specialitatea mea, am fost puțin uimit - dar după o investigație mai detaliată, am descoperit că BIOPTRON poate fi utilizat cu succes și pentru Anti-Aging.

Mi s-a oferit ocazia de a încerca BIOPTRON în activitățile mele estetice și de anti-aging din Franța. La momentul actual, folosesc aparatul cu Lumină Polarizată de 18 luni. Îi folosesc proprietățile în multele domenii pe care le regăsesc în centrul nostru anti-aging: pre și post injecții, Botox, Fillere, PRP, Mezoterapie, Microace – pentru a reduce inflamația și învinețirea.

Folosesc BIOPTRON și în frecvențele post Radio pentru a reduce eriterma, în laser de pre și post ablație (CO2 fracționat și Erbiu), pentru calitățile sale analgezice și stimularea vindecării rănilor.

În blefaroplastie, folosim BIOPTRON, atât înainte cât și în zilele imediate procedurii, la centrul nostru, sau prin împrumutarea unui aparat pacientului pentru a realiza multiple aplicații zilnice acasă la acesta. Recent, am folosit BIOPTRON, cu succes, după criolipoliză, pentru efectele sale anelgezice.