TRIMITEȚI-NE UN E-MAIL

Vă rugăm să citiți termenii și condițiile de mai jos apoi bifați căsuța pentru a continua.
INFORMAȚII PENTRU PROTECȚIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL
Vă rugăm să luați la cunoștință faptul că BIOPTRON AG va utiliza toate datele colectate în calitate de proprietar al informațiilor procesate, cu scopul de a îmbunătăți calitatea serviciilor și a materialelor publicitare. Toate informațiile furnizate vor fi procesate de personalul nostru, desemnat pentru această funcție cu sisteme de informații. Datele nu vor fi făcute publice, acestea pot fi revelate doar în scopurile menționate, cu acordul anterior al proprietarului.
Security code

DEVENIȚI REPREZENTANT

Stimate Domnule/Stimată Doamnă,

Vă mulțumim pentru interesul pe care îl aveți pentru BIOPTRON - tehnologia pe bază de lumină, patentată, certificată medical și dezvoltată în Elveția.

În ultimii 20 de ani am dezvoltat parteneriate puternice în jurul lumii, în peste 50 de țări, distribuind peste 4 milioane de aparate și prezentând puterea vindecătoare a luminii BIOPTRON.

BIOPTRON AG face parte din compania multinațională Zepter Internațional încă din 1996. Veniți alături de noi și duceți-vă afacerea la următorul nivel. BIOPTRON AG creează PRODUSE INOVATIVE, aclamate pentru următoarele caracteristici:

  • Non-invaziv, vindecare accelerată și ameliorarea durerii
  • Calitate și design elvețian, de neegalat
  • Competivitate
  • Aprobat medical în toată lumea

Fie ca puterea BIOPTRON să fie cu dumneavoastră!