ÎNGRIJIREA ANIMALELOR

Bioptron este tratamentul medical ideal pentru animalele de companie, asigurând o vindecare rapidă și eficientă a celor mai comune probleme precum dermatita, rănile, cicatricile, infecțiile și bolile care pot cauza disconfort.

În mod specific, BIOPTRON asigură ameliorarea eficientă a durerii pentru animalele dragi dumneavoastră. În plus, animele de companie se vor bucura de terapia cu lumină deoarece ele sunt atrase atât de lumină cât și de culori.

ÎNGRIJIREA ANIMALELOR ACASĂ ȘI LA CABINET

STUDIU DE CAZ 1:

UTILIZAREA CU SUCCES A BIOPTRON ÎN VINDECAREA UNEI RĂNI COMPLEXE LA CAI

Tratamentul s-a încheiat 7 săptămâni mai târziu, rezultatele comprehensive regăsindu-se pe rândul următor, astfel încât se potrivește perfect cu imaginile de mai jos.

Imaginile de mai jos aparțin unui cal de doi ani. Rana pe care o puteți vedea avea o zi atunci când s-a început tratamentul cu terapia cu lumină BIOPTRON. Tratamentul s-a încheiat 7 săptămâni mai târziu, cu rezultate comprehensive.

Horse-Wound---Before---web.jpg

Înainte

După

STUDIU DE CAZ 2:

EFECTELE TERAPIEI CU LUMINĂ BIOPTRON ÎN VINDECAREA RĂNILOR LA CÂINI

Un număr de 30 de femele au fost folosite în acest studiu la nivel înalt. Terapia cu lumină BIOPTRON a fost folosită cu succes în stimularea și accelerarea vindecării rănilor la aceste animale, grație stimulării și modulării procesului de vindecare și regenerare. Vă rugăm să citiți studiul complet aici.