BIOPTRON - Câştigătorul trofeului pentru anti-aging şi frumuseţe

Octombrie 2014
Expoziţii
BIOPTRON a primit primul trofeu pentru cel mai bun aparat anti-aging la a 2-a ediţie a Congresului European de Medicină Anti-aging, AMEC 2014, care a avut loc la Paris, la finalul lunii octombrie.

Informații

Echipa de experţi BIOPTRON (de la dreapta la stânga): Dr. Jasmina Lalosevic, Dr. Christian Deperdu, Dr. Sanja Vranic, Dr. Michael T. McNamara, Dr. Tijana Tomic

BIOPTRON a primit primul trofeu pentru cel mai bun aparat anti-aging la a 2-a ediţie a Congresului European de Medicină Anti-aging, AMEC 2014, care a avut loc la Paris, la finalul lunii octombrie.
În urma succesului de la prima ediţie a congresului, AMEC 2014 a căpătat o amploare şi mai mare şi a fost conceput pentru a veni în întâmpinarea necesităţii unui eveniment de estetică şi medicină anti-aging la scală globală, desfășurat pe continentul european. Congresul combină o abordare interdisciplinară a medicinii estetice şi a medicinii preventive şi anti-aging.


BIOPTRON – Terapia cu lumină la Congresul European de Medicină "Anti-îmbătrânire" AMEC 2014, Paris

BIOPTRON – terapia cu lumină, liderul mondial în terapia anti-îmbătrânire, este câştigătorul primului trofeu pentru cel mai bun aparat de medical cu acţiune anti-îmbătrânire, la cel de-al doilea Congres Medical European pentru estetică şi terapii anti-îmbătrânire, AMEC 2014, organizat la Paris, la sfârşitul lunii octombrie.

ceremony.jpg
Ceremonia de premiere – AMEC Paris

Echipa internaţională de experţi medicali au prezentat rezultatele obţinute de aparatul BIOPTRON – terapia cu lumină în lupta împotriva îmbătrânirii. Cercetările clinice prezentate au demonstrat că aparatul BIOPTRON – terapia cu lumină are un efect pozitiv de stimulare a celulelor fibroblaste, fapt ce determină producerea de colagen şi elastină.Fenomenul de îmbătrânire, marcat de linii fine şi de riduri, este cauzat de dispariţia celor două proteine din piele, fapt ce survine ca urmare a înaintării în vârstă şi a expunerii la soare. Terapia cu lumină BIOPTRON este non-invazivă şi se desfăşoară în condiţii de siguranţă. Urmând acest tratament timp de 10 minute în fiecare zi veţi scăpa de riduri fără grija efetelor secundare.
Domnul Dr. Christian Deperdu, medic dermatolog şi specialist în tratamente anti-îmbătrânire la Beausoleil, Franţa (în apropiere de Monaco) şi doamna Dr. Jasmina Lalosevic din Belgrad, Serbia, fondatorul clinicilor anti-îmbătrânire AestheticMed, au ţinut prezentări la standul BIOPTRON de la AMEC 2014, arătând efectivitatea şi uşurinţa utilizării aparatului BIOPTRON – terapia cu lumină cu o serie de proceduri populare anti-îmbătrânire: după mezoterapie şi filtrele cu acid hialuronic, lifting PRP şi facial cu mezoniţi, procedurile de gomaj şi laser. Medicii şi specialiştii invitaţi au discutat şi şi-au împărtăşit propriile experienţe despre tratamentele zilnice făcute cu aparatul medical BIOPTRON – terapia cu lumină.


Lumina Vindecătoare
Lumina Bioptron este un sinonim al terapiei medicale cu lumină şi este liderul pe piaţa de profil, fiind creat pe baza a 25 de ani de cercetare ştiinţifică şi medicală, minuţios detaliată şi verificată. BIOPTRON – terapia cu lumină este eficient şi pentru indicaţiile din domeniul anti-îmbătrânire. Tehnologia cu lumină pe baza căreia a fost creat aparatul medical BIOPTRON este patentată. BIOPTRON AG este o subsidiară a Zepter Internaţional, înfiinţată în Elveţia, care de 25 de ani produce aparate medicale de înaltă calitate. BIOPTRON este disponibil în trei variante de dimensiuni, fiind deja vândut, în întreaga lume, în 3 milioane de exemplare, fapt ce dă statutul de cel mai de succes aparat medical pentru terapie de lumină din piaţa de astăzi. BIOPTRON se vinde în peste 60 de ţări.


Efectele luminii BIOPTRON
Domnul Dr. Michael McNamara, lider mondial de opinie a BIOPTRON AG, a susţinut o prezentare la AMEC 2014, în calitate de invitat. Alături de caracteristicile anti-îmbătrânire ale terapiei cu lumină BIOPTRON, domnul Dr. McNamara a prezentat, pe scurt, spectrul larg de aplicabilitate al aparatului, ceea ce face ca BIOPTRON să fie liderul mondial în terapia cu lumină: calmează durerea, vindecă mai rapid şi mai eficient rănile, vindecă ţesuturile inflamate şi rănile cauzate de accidentele sportive, elimină durerile din zona gâtului, vindecă acneea şi alte afecţiuni medicale. Bioptron este benefic sănătăţii dacă este utilizat zilnic şi poate reduce riscurile bolilor moderne grave precum infarctul, atacul cerebral sau cancerul. Este o parte esențială a tratamentelor de întinerire a pielii şi este ideal pentru terapia zilnică lucrată de acasă.