BIOPTRON primește prestigiosul premiu pentru Anti-Îmbătrânire ”Arta Frumuseții”

Octombrie 2016
Evenimente
Premiul internațional câștigat la Congresul Medical din Azerbaidjan reprezintă o adevărată ”atestare a calității”, fapt ce le asigură clienților încredere și câștigă respectul lumii medicale.

Informații

BIOPTRON a câștigat premiul ”Arta Frumuseții” la cel de al treilea Congres Anti-Îmbătrânire din Azerbaidjan, în octombrie 2016. Congresul de Medicină Estetică și Anti-Îmbătrânire s-a desfășurat la Baku între 6-7 octombrie 2016.

La fel ca întotdeauna, companiile lider la nivel mondial au livrat un puternic și diversificat program științific în domeniile dermatologiei estetice, chirurgiei plastice, longevității productive și preventive, medicinei regenerative și anti-îmbătrânire.

Prezentatori de renume la scală mondială au susținut prelegeri și workshop-uri în domeniul medicinei anti-îmbătrânire. ZEPTER INTERNAȚIONAL a livrat un program medical științific și a susținut demonstrații live cu lumina polarizată BIOPTRON.

Prelegerea despre BIOPTRON a fost susținută de doamna Dr. Sanja Vranic, Director Internațional al BIOPTRON și s-a bucurat de prezența experților în dermatologie estetică, chirurgie plastic și anti-îmbătrânire din domeniile medicinei, biotehnologiei și farmaciei.

În prelegerea intitulată ”Lumina medicală: Noi orizonturi în domeniile frumuseții și a intineririi pielii”, doamna Dr. Vranic a prezentat dovezi despre modalitatea diferită în care lungimile de undă ale luminii BIOPTRON pot vindeca diferite probleme medicale și pot ajuta pielea să lupte împotriva îmbătrânirii.

Discursul doamnei doctor s-a concentrat asupra efectelor pozitive dovedite ale terapiei cu lumina medicală BIOPTRON în anti-îmbătrânire. Cercetările clinice au demonstrat că BIOPTRON are un efect pozitiv, stimulator asupra anumitor celule din piele, cunoscute ca fibroblaști, fapt ce rezultă în producerea colagenului și elastinei, ”întăritoarele frumuseții”.

La cina de gală ce s-a desfășurat în a doua zi a congresului, BIOPTRON și ZEPTER INTERNAȚIONAL au primit premiul ”Arta Frumuseții” – distincția națională din domeniile Esteticii și a Medicinei Anti-Îmbătrânire, la categoria ”Compania Anului pentru Branduri Străine”

Un juriu alcătuit din experți străini și locali de top au ales BIOPTRON ca fiind cea mai bună soluție anti-îmbătrânire, notând faptul că premiul ”Arta Frumuseții” reprezintă o adevărată ”atestare a calității”, fapt ce le asigură clienților încredere și câștigă respectul lumii medicale.



Doamna dr. Sanja Vranic, Brand Director Internațional al BIOPTRON
primește premiul ”Arta Frumuseții” la cel de al treilea Congres Anti-Îmbătrânire
din Azerbaidjan.