Cel de al patrulea Congres Mondial de Medicină Estetică și Anti-Îmbătrânire care se desfășoară în Europa de Est. (CMMAÎ)

Septembrie 2016
Evenimente
BIOPTRON: SOLUȚIA SUPREMĂ PREZENTATĂ LA CEL DE AL PATRULEA CONGRES MONDIAL DE MEDICINĂ ESTETICĂ ȘI ANTI-ÎMBĂTRÂNIRE, DESFĂȘURAT ÎN EUROPA DE EST.

Informații

Cel de al patrulea Congres Mondial de Medicină Estetică și Anti-Îmbătrânire care se desfășoară în Europa de Est (CMMAÎ) a fost organizat în World Trade Center, la Moscova, în septembrie 2016. Această ediție a rămas fidelă celor precedente, livrând un puternic și diversificat program științific, ce include și ultimele trenduri și descoperiri din domeniile dermatologiei estetice, chirurgiei plastice, longevității productive și preventive și medicinei anti-îmbătrânire.

ceremony.jpg
Eveniment CMMAÎ Moscova
CMMAÎ s-a organizat cu sprijinul Ministerului Sănătății și al Departamentului de Sănătate din Moscova. ZEPTER INTERNAȚIONAL a prezentat BIOPTRON prin intermediul unui program medical științific și a unor demonstrații live cu lumina medicală polarizată și proceduri anti-îmbătrânire care reprezintă ultimele tehnici și inovații din estetică, biotehnologie, farmacie și anti-îmbătrânire.
BIOPTRON a fost prezentat, în timpul unui workshop, unor experți în dermatologie estetică, chirurgi plastici și profesioniști anti-îmbătrânire, de către doamna dr. Jasmina Lalosevic care a prezentat dovezi despre cum diferitele lungimi de undă ale luminii BIOPTRON pot vindeca variate probleme medicale și poate ajuta pielea să lupte împotriva îmbătrânirii.
Doamna dr. Jasmina Lalosevic, de la clinica de medicină estetică & holistică și centrul educațional pentru mezoterapie, este membru al Societății Mondiale pentru Medicină Anti-Îmbătrânire și Rețeaua de Sănătate Globală. A fondat două centre renumite de medicină estetică și anti-îmbătrânire în Belgrad, Serbia și obține rezultate remarcabile cu BIOPTRON, de peste 20 de ani.
În cadrul discursului susținut la simpozionul ”Noi orizonturi pentru Frumusețea și Revitalizarea pielii”, care aborda procedurile anti-îmbătrânire și lumina medicală BIOPTRON, doamna Dr. Lalosevic a prezentat comunității medicale internaționale cercetările despre lumina polarizată demonstrată clinic, ce poate reduce ridurile fine dar și scăderea fermității și a elasticității pielii.
Prelegerea doamnei doctor s-a concentrat asupra efectelor pozitive dovedite ale luminii BIOPTRON în stimularea anumitor celule din piele, numite fibroblaști și ale căror rol este acela de a produce ”secretele frumuseții” ( colagen și elastină ). Lipsa acestor două proteine, fie din cauza vârstei, fie din cauza expunerii excesive la soare, este responsabilă pentru apariție ridurior și a liniilor fine. Tratamentul zilnic, sigur și non-invaziv, necesar pentru a scăpa de aceste riduri, constă în a folosi BIOPTRON vreme de 10 minute pe zi.
Doamna dr. Lalosevic a prezentat protocolul anti-îmbătrânire al BIOPTRON, pentru utilizarea acestuia după mezoterapie, fillere cu acid hialuronic, bio revitalizare, lifting PRP, lifting facial cu mezoniti, după procedurile de peeling și de laser, după injecțiile cu Botox. Bioptron poate fi utilizat în calitate de terapie complementară în cazurile post transplantului de păr dar și aplicat pe un spectru larg de afecțiuni medicale: durere, reumatologie, fizioterapie, răni, pediatrie și tulburări afectiv sezoniere.
După ce de ani de zile este folosit cu succes în medicina de reabilitare dar și în alte terapii, arătând efectele incredibile de reducere a liniilor fine și a ridurilor, putem afirma că Terapia cu Lumină BIOPTRON a fost testată și certificată împotriva îmbătrânirii.. BIOPTRON a câștigat trofeul pentru frumustețe & anti-îmbătrânie la cel de ai doiea și cel de al treilea Congres de Medicină Estetică și Anti-Îmbătrânie, organizate la Paris în 2014 și 2015.