Zepter Group

Zepter International produce, vinde și distribuie în întreaga lume bunuri de larg consum, exclusive și de cea mai bună calitate. Distribuţia se face, în principal, prin intermediul vânzărilor directe, cu ajutorul unei forţe de vânzări de peste 120.000 de consultanţi dar și prin magazine de desfacere. De la înfiinţarea sa, Zepter s-a străduit să îmbunătăţească stilurile de viaţă din întreaga lume și să devină o parte esenţială a vieţii cotidiene.
În ultimele decenii, Zepter a devenit un întreprinzător global cu vânzări, prin intermediul companiilor sale, în peste 40 de ţări de pe cinci continente ale lumii. Sediul central al Companiei Zepter International se află în Elveţia, Wollerau.

Gama largă de PRODUSE și servicii ZEPTER include:

PRODUSE MEDICALE: BIOPTRON, THERAPY AIR® ȘI VITAL SYSTEM
BIOPTRON este Sistemul de Terapie cu Lumină pentru vindecarea rănilor, refacerea ţesuturilor și calmarea durerii. Se folosește și în cosmetică pentru îngrijirea tenului. Aprobat ca aparat medical.
THERAPY AIR® este un Sistem inovator de Purificare a Aerului care vă protejează și îmbunătăţește sănătatea.
VITAL SYSTEM este reprezentat de electroaparate ce deschid noi frontiere în domeniul sănătăţii și al frumuseţii.

PRODUSE COSMETICE: LA DANZA, SWISSO LOGICAL ȘI SWISS NATURE.
Produse de îngrijire a pielii fabricate pe baza celor mai avansate tehnologii știinţifice, pentru femei, bărbaţi și copii. Linii de produse cosmetice pe bază de proteine vegetale și Echinacea proaspăt culese din zona Alpilor elveţieni. Sunt produse exclusiv pentru Zepter International de compania elveţiană Intercosmetica.


ACCESORII DE LUX: ACCESORII EXCLUSIVE PHILIP ZEPTER, CEASURI ȘI BIJUTERII ZEPTER.
ACCESORII EXCLUSIVE PHILIP ZEPTER:

 • Ceasurile exclusive Philip Zepter sunt destinate persoanelor al căror ceas este la fel de preţios ca și timpul lor. Colecţii produse în serii limitate în Elveţia, ţara preciziei și a calităţii.
 • Instrumentele exclusive de scris Philip Zepter sunt stilouri elegante realizate din cele mai bune materiale.
 • Bijuteriile exclusive Philip Zepter oferă colecţii prestigioase pentru persoanele care doresc să fie remarcate. Terapie Magnetică.
 • Philip Zepter Home Design sunt colecţii elegante și de lux, care denotă gustul rafinat Zepter pentru detalii de o rară fineţe.

CEASURI ZEPTER: îmbinarea perfectă a materialelor de cea mai bună calitate, create excepţional până la cel mai mic detaliu.
BIJUTERII ZEPTER: o întâlnire de dragoste dintre designul senzaţional al bijuteriilor și materialele unice.

PRODUSE HOME ART: COLECŢIA MASTERPIECE, VACSY și MIXSY
COLECŢIA MASTERPIECE:

 • Masterpiece Cookware este sistemul revoluţionar patentat de pregătire a hranei, cu care Zepter a cucerit lumea și care permite gătirea fără apă, sare sau ulei.
 • Tableware, o gamă largă de articole pentru masă (seturi pentru băuturi, pahare Magic Harmony, porţelan, feţe de masă, suport-farfurii, tacâmuri și cuţite), în care Zepter combină atât stilul, cât și eleganţa.
 • Tableart, compus dintr-o gamă de vaze și decoraţiuni pentru masă, este combinaţia perfectă dintre materiale de cea mai bună calitate și un design modern.

VACSY este sistemul patentat de vidare pentru păstrarea hranei proaspete și preparate, care își păstrează astfel proprietăţile organice naturale și vitaminele.
MIXSY, mixer de bucătărie multifuncţional cu care economisiţi timp și muncă.

PRODUSE HOME CARE: CLEANSY și SPYTEL
CLEANSY este un sistem revoluţionar pentru curăţenie. Cuprinde sistemul de curăţare cu Apă, sistemul de curăţare cu Aburi și sistemul de Călcare și de Dezinfectare.

 • tuttoJEBBO, Sistemul Complet de Curăţare
 • Aqua Jebbo, Sistemul de Curăţare cu Abur
 • Aqueena, Sistemul cel mai avansat, sigur și modern de Purificare a Apei, care oferă apă curată și sănătoasă, așa cum a fost ea creată de natură.
 • CleanSymag, aparat magnetic de dedurizare a apei

SPYTEL este cel mai modern Sistem de Alarmă. Un sistem de apelare în caz de urgenţă, telefon pentru copil și telefon demașină, pentru a asigura protecţia familiei și a proprietăţii Dvs., oferindu-vă un grad înalt de siguranţă.

SERVICII ZEPTER

 • Banca Zepter
 • Asigurări Zepter
 • Telecomunicaţii Zepter

ZEPTER ÎN LUME
Toate produsele Zepter întrunesc aceleași standarde de înaltă calitate și execuţie. Produsele Zepter sunt fabricate în 7 fabrici Zepter din Germania, Italia și Elveţia, folosind cele mai noi tehnologii pentru fabricarea articolelor de o calitate excepţională. Deși Zepter s-a concentrat pe demonstrarea calităţilor produselor sale la nivel personal prin intermediul vânzărilor directe, Zepter are și multe magazine proprii și pavilioane amplasate pe cele mai renumite bulevarde ale principalelor metropole precum Atena, Barcelona, Belgrad, Budapesta, Chicago, Monte Carlo, Moscova, München, Paris, Praga, Vancouver, Varșovia, Zagreb, Bucureşti…

MISIUNEA ZEPTER
Succesul holdingului Zepter nu este atribuit numai produselor sale inovatoare, ci și forţei sale de vânzărimotivate, care crede în produsele Zepter și inspiră entuziasm în rândul clienţilor săi.
Anual, peste 65.000.000 de persoane participă la o prezentare Zepter. Până în prezent au fost vândute peste 760.000.000 de produse. Zepter semândrește cu reţeaua sa de reprezentanţi de vânzări,manageri și consultanţi, care sunt familiarizaţi cu produsele și extrem de capabili în a-și servi clienţii. Zepter urmărește în permanenţă să se extindă pe noi pieţe, să-și îmbunătăţească și dezvolte produsele cu ajutorul a sute de profesioniști de diverse profiluri și resursele cu scopul de a continua să-și satisfacă și să-și servească clienţii.
Zepter deţine peste 320.000 m2 de spaţii comerciale în întreaga lume.
Cei peste 80.000.000 de utilizatori satisfăcuţi ai produselor Zepter demonstrează că, oriunde vedeţi numele Zepter, puteţi fi siguri că acesta înseamnă CALITATE, STIL și VALOARE!

Zepter Group